bisi59

30.9. KV jumalanpilkkapäivä

Heippa Kaikki,

Tänään on taas toinen vuotuisista juhlapäivistäni. Toinen on tottakai 20.5.

Termi "jumalanpilkka" ei ehkä ihan kuvaa mikä on päivän tarkoitus, joka mielstäni on muistuttaa taikauskojen haitallisesta jopa tappavasta vaikutuksesta. Lisäksi taikauskot ovat suuressa määrin kehityksen ja hyvinvoinnin esteenä. Niin kuin talebani katkoo WHO:n rokotustyöntekiöiden päitä, tai kuin yksittäinen uskontojen uhri päättää tuskaisena päivänsä.

Oikeastaan anglo-ameriikkalainen termi "blasphemy day" kuvaa päivää paremmin. Meidän tulee kritisoida ja osoittaa naurualaisiksi kaikkia aikuisten mielikuvituskavereiden mielikuvitussääntöjä ja poppamiesten (siis suurin osa on miehiä, vaikka poppanaisia on myös) julistamia tuomioita. Näillä ei pitäisi olla enää 2000-luvulla mitään sijaa yhteiskunassa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Blasphemy_Day

Meidän tulee myös puolustaa kaikkien oikeutta sanan- ja ilmaisunvapauteen, emmekä saa antaa poppamiehille emmekä taikauskoisille erivapautta olla suojassa arvostelulta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Defamation_of_religion_and_the_United_Nations

https://en.wikipedia.org/wiki/Blasphemy_law

Ristiinnaulintaa v. 2015!!!!

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/ali-mohammed-al-nimr...

 

Kaikesta huolimatta.... Rauhaa ja Rakkautta

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Ai niin,

Meinasi unohtua oma kontribuuttini:

"Kaikki jumalat ovat harhaisten ihmisten harhoja!"

-Peace & Love

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Joku on sanonut tuon paljon kauniimmin, niin että kaikista ihmisen suurista luomuksista suurin on Luoja.

En kyllä itse taida olla tuota mieltä vaikka onhan siinä kosolti kyllä loogista puoltovoimaa ja semmoista kovaa perustetta samaten kuin tunteeseenkäypääkin. Ei me silti kaikkea tiedetä, paitsi että sanat jumala ja god ja allah ja jahve ovat sinällään vain ihmiskielen ilmaisuja.

Janne Hilden

Jumalanpilkkapäivästä virallinen liputuspäivä!

Mitä eroa on jeesuksella ja jeesuksen kuvalla?
- Jeesuksen kuvan ripustamiseen tarvitaan vain yksi naula.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Mitä eroa on jeesustelulla ja muhamedistelulla? Kumpikaan ei ole ihan vakavastiotettavaa mutta varmuuden vuoksi ja väärinymmärretyksitulemisen välttämiseksi vain toista nähdään esiintyvän.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Olen ainakin 666,7 kertaa todennut että pidän jumalanpilkkaa Jari Tervon termein idioottien oksenteluna, mutta alennun nyt kuitenkin kommentoimaan jumalattoman suvaitsematonta juttuasi. En halua pilkata itse henkiolentoja enkä edes ihmisiä, en edes niitä fariseuksia ja publikaaneja ja muita sensemmoisia mitä niitä nyt on joita poliittisesti korrektit pilkkaamattomuusimmuniteettisäännöt eivät koske. - Je Suis Charlemagne !

Siksipä osallistun tähän ketjuun oikeaoppisella uskontokriittisellä rakenneskismatarkastelulla, jossa lukijajakunnan vastaanottotason johdosta on jumaluusopilliset ja korkeakirkolliset teoretisoinnit rajoitettu minimiinsä. Johdannon islam-toteamuksien kautta syvennyn tässä rienauspakinassa raastamaan Pyhän Duginistisynodin mahdollisten lobbariyhteyksien epätodennäköisyystekijöitä Helsingin Itäkeskuksessa ja kuvituksena on teknisesti hävytön messiaaninen kaksipäärauhankotka 'työ'kaluineen... http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203511-t...

Marko Parkkola

Ei varmaankaan vieläkään saa sanoa, että Mehumatti pielusteli 9-vuotiaan kanssa ja kun Mehumatin teot ovat eräälle uskonnolle kaikki täysin oikein ja tavoiteltavia, tämä tekee kyseisestä uskonnosta lapsipielustelun siunaavan uskonnon.

Sen sijaan saanee sanoa, että Cthulhu on ihan kusipää ja Saatana aika ikävä tyyppi. Jeesuksestakin lienee luvallista heittää herjaa. Kenties jopa kaikista muinaisista sumerialaisista jumalista saa kehittää vitsejä ja solvauksia. Pazuzukin oli iljettävä peto, joka tosin suojasi ihmisiä vieläkin inhottavammalta akaltaan, Lamashtulta.

Noita kaikkia asioita saa sanoa, että Mehumatista ei saa sanoa pahaa tai jumalanpilkkatuomio lankeaa tulikiven lailla niskaan.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Kuka hemmetin pelle se Mehumatti sitten on? Kuulostaa jotenkin sirkuslaiselta tai mainoslauluntwerkkaajalta vai onx sese Tuomari Nurmion lastenmehuhetkijäbä. Onko sillä koiraa? Syöx se pekonilastui, niitä poimutettuja vai kuunsirpinmuotosii? Miksetsähei sano sen oikeeta nimee tai piirrä kuvaa? Mut josset osaa nii äläh sit sählääh. - Ei naurata sanoo jaritervo ja heittää mustan kirjan lattialle. Huumori pitää tehdä tyylillä, ja valita kohde jolle uskaltaa "ryppyillä"!

Seppo Hildén

Vai on tänään kansainvälinen jumalanpilkkapäivä.

No okei, vaikka lääkärithän pilkkaa mielessään jumalaa joka päivä sillä hehän pitävät itseään arvoasteikossaan heti Jumalasta seuraavina. Siis ylöspäin.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Lääkärit on silloin tällöin ihan todistettavasti pelastaneet ihmishenkiäkin ja eläinten ja muun luomakunnan, koirista sikoihin ja lehmiin. Ja eikös joku paavikin ja ajatallo ja rabbibappi liene joutunut joskus henkisten puoskareiden mutta maallisesti ammattitaitoisten lekureiden kautta takaisin elävien kirjoihin pahaan maailmaan ihan melkein paratiisin porteilta.

Käyttäjän juhauronen kuva
Juha Uronen

Tjahas no tulipas nopeasti
Mennään sit vanhalla pilkalla
Tässä uutta ehdi tekemään näin nopeasti

Jumalat ja hihhulit samalla kertaa nippuun
https://www.youtube.com/watch?v=rEb6IuzM-C4

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Hyvä sanoma!,

Tässä yks ...

The Thing God Doesn't Know

https://www.youtube.com/watch?v=U6-zi25GgVE

Noh fiktiotahan tämä on,

-Fred & Kärlek

Marko Parkkola

Tällainen biisi Mehumatista jo valtakunnansyyttäjä kiihottuisi.

https://www.youtube.com/watch?v=iOIDnQLsiMs

Käyttäjän juhauronen kuva
Juha Uronen

Kyllä minä olen muistanut (pun intended) Muhammettiakin pilkata
Sisältyy kaikki samaan "rahaan" ja vielä samma på låndån
https://www.youtube.com/watch?v=kcX6xaT9IBs
Hindut ja Buddhan pölöttäjätkin ehdin laitella samaan nippuun
Jehovat sekä ties mitkä muut eivät enää mahtuneen mukaan piru und vie

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Sinällään pilkka tarkoittaa syytöstä asiattomasta halventamisesta. Kukaanhan ei yleensä itse mielestään tee mitään asiatonta – kyseessä on pilkan kohteen tai tämän puolustajien tekemä syytös asiattomuudesta.

Jos halventamista pidetään asiattomana, tulisi myös ylistystä pitää. Nämä ovat molemmat siis sosiaalisia toimia, joilla määritetään kohteen asemaa sosiaalisessa hierarkiassa.

Jumalat on siinä sitten nostettu huipulle. Hänen alleen paavit ja piispat, sitten kuninkaat ja vähäisemmät, niin kutsutussa paskan putoamissuunnassa. Ja kuten olemme vuosituhansien saatossa nähneet, putoavaa riittää.

Eniten putoavaa on riittänyt juuri niiden toimesta, jotka ovat nuo jumalat asiattomasti ylentäneet. Ja edelleen niitä riittää, jotka siihen asemaan haluavat kavuta, nyt kun ovat vierineet alemmas. Se ei ole yllätys.

No, huipulla tuulee, sen saavat jumalatkin tuta. Se, joka itsensä ylentää, se alennettakoot. Tänä päivänä ei riitä syntyperä, kysytään ansioita. Jos ei ansioluetteloa löydy, kun ei ole edes olemassaolon kirjoilla, voi epäilemättä syrjäytyä.

Tänään me pilkkaamme Jumalaa, 30.9.2010.

Marko Parkkola

Tätä minä olenkin monesti sanonut, että jokainen uskonto tulisi viedä oikeuteen jumalanpilkkapykälin. Tai siis uskonharjoittajat, saarnaajat yms. Nimittäin jokainen uskonto pilkkaa toista uskontoa väittämällä, että juuri heidän jumalansa on oikea jumala jota tulee palvoa ja ylistaa, ja muut ovat epäjumalanpalvojia tms. Jokainen uskonto pilkkaa erityisesti vielä ateisteja ja ateistit toki pilkkaavat jokaista uskontoa.

Siinä olisikin valtakunnansyyttäjälle työnsarkaa.

"Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will."

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Kuinkahan moni ihan oikeasti täysijärkinen ihminen suostuisi ilman maallista lahjomaa tai uhkailua ylistämään jumalaa joka olisi kaikessa suuruudessaan niin helvetin pikkumainen että suuttuisi jonkun mitättömän pikku ihmisen ininästä ja nimen lausumisesta ja vaikka idiootiksi tai paskajätkäksi haukkumisesta tai kuvan piirtämisestä. Onhan noin pimeitä ihmisiä toki jotka eivät lastensa suustakaan tuollaista voi kuunnella kostamatta kurkunleikkauksella tai kolmanteen polveen tai kirousta ja fatwaa langettamatta, mutta että joku normaaliälyinen siis eikä ihme psykopaatti pervo...

Toimituksen poiminnat